joi, 31 martie 2011

Astazi o sarbatorim pe minunata soprana Nelly Miricioiu


                                                                       Source photo

In ziua asta superba de primavara s-a nascut Marea noastra soprana Nelly Miricioiu. Nu pot decat sa fiu fericita ca Dumnezeu ne-a trimis  asa un om deosebit si o artista rara as spune eu.

Scumpa doamna si minunata artista, nu va pot dori decat o viata presarata de iubirea lui Dumnezeu in fiecare clipa. Sa aveti parte numai de clipe frumoase, in care sa atingeti cerul cu mana. Soarele sa straluceasca in suflet in fiecare zi iar admiratia si pretuirea oamenilor sa fie mereu prezenta in viata dumneavoastra. Si nu in ultimul rand sa va tina Dumnezeu sanatoasa si fericita pentru a putea fi alaturi de cei dragi si pentru a ne atinge sufletele in continuare prin muzica.

 In aceasta zi speciala va trimit virtual cativa ghiocei! Sa exprime toate sentimentele mele sincere de recunostiinta si iubire pentru ceea ce sunteti si ceea ce ne-ati oferit si ne-ati invatat atat ca om cat si ca artista.

Va multumesc ca existati! 

Cu deosebita admiratie,

O visatoare,eterna indragostita de opera si mare fana a dumneavoastra.


*Atasez un link cu un videoclip deosebit, sa o cunoasteti si voi. Multumesc Bogdan pentru el! Este de exceptie!

Un destin inchinat artei...The Queen of Belcanto: Nelly Miricioiu!

9 comentarii:

Anonim spunea...

Draga Ale, ii voi posta lui Nelly pe facebook link-ul catre blogul tau, pentru a putea citi ce ai scris. Se va bucura!

Opera Dreamer spunea...

Draga Anonymous, comentariul tau imi aduce mare bucurie. Mi-ar face deosebita placere sa il vada si dansa.

Personal, o admir enorm.Si ma simt norocoasa ca am putut sa o ascult si sa o cunosc.Pentru mine chiar a devenit un idol! Tot ce s-a intamplat de cand am vazut-o, de cand am auzit-o pentru prima oara...totul incepe sa capete contur acum.

Dumnezeu a trimis-o la momentul potrivit cand totul parea fara sens. Acum vad intr-o alta lumina visul meu. Am inceput sa cant iar, sa fac vocalize. E minunat, chiar daca e atat de greu.


Nu stiu cum sa explic dar toata experienta asta, toate interviurile pe care le-am urmarit sau citit, din toate astea am invatat cate ceva.

Nu pot decat sa ii multumesc Doamnei Miricioiu pentru tot ce mi-a oferit si tot ce am trait datorita dansei.Sper sa o pot revedea candva.

Inca o data multumesc pentru comentariu, cu cea mai mare sinceritate iti spun ca mi-ai facut seara fericita. Mai ales ca in seara asta am "lansat oficial", sa spunem asa, blogul acesta ce a luat nastere dintr-o mare iubire si admiratie pentru artisti.

Creatorul radio-ului la care sunt colaboratoare obisnuieste sa salute intr-o maniera deosebita:"Va imbratisez cu sufletul"...

Ei bine, eu voi folosi aceleasi cuvinte pentru a incheia comentariul meu:

"Va imbratisez cu sufletul"...pe tine, pe doamna Miricioiu, pe toti aceia care au crezut in mine, pe toti cei care ma ajuta sa promovez valorile adevarate, pe toti cei ce pasesc in casuta mea muzicala.

Va astept oricand, cu bratele deschise, in casuta mea...Pentru ca Mi Casa es su casa!

Un weekend de vis tuturor!

elena marin-alexe spunea...

Ii urez si eu LA MULTI ANI sopranei! O voce deosebita!

Opera Dreamer spunea...

Scumpa doamna Elena, intr-adevar are o voce unica si este de asemenea un om unic.

Multumesc ca imi sunteti alaturi si aici. Ati fost alaturi de mine de cand am pornit cu pasi timizi in blogger. Va multumesc din suflet pentru tot! Si multumesc si pentru urare, daca va citi aceasta postare, va vedea cu siguranta si urarea dvs.

Un inceput de saptamana cat mai linistit.Pupici:*

Opera Dreamer spunea...

Draga Daniela, multumesc si eu pentru apreciere. Cum a mai spus, blogul acesta s-a nascut dintr-o mare iubire si admiratie pentru artisti si l-am facut cu tot sufletul, sper sa se simta asta.

Am cont pe facebook si i-am dat add acum ceva timp; dupa spectacol a doua zi i-am scris mesaj, iar acum de ziua dansei tot asa i-am scris pe PM linkul acesta. Cred ca e foarte ocupata. Multumesc ca i-ai facut si tu cunoscut blogul.

E minunat sa gasesti persoane care sa te inteleaga, sa inteleaga anumite trairi si sentimente pe care le incerci. Eu am vazut-o pentru prima oara atunci(pentru ca in celelalte dati nu am stiut ca a fost in tara si asa) si am ramas placut surprinsa. La sesiunea de autografe desi totul a fost destul de rapid, mi-a transmis asa o caldura si o frumusete sufleteasca.Chiar mi se pare un om extraordinar si ca artista nu mai spun ca deja stim:)

Vestea ta imi aduce enorma bucurie. Sper totusi sa nu fie pe la jumatea lui iunie pentru ca intru in examene si mor de tristete daca nu ajung.

Eu sunt Fleur du May pe facebook, in caz ca doresti sa mai povestim si pe acolo:)


Ah si eu deja vorbesc la per tu, scuze. Poti sa imi spui cum sa ma adresez, din cauza entuziasmului nu mi-am dat seama.

Multumesc inca o data pentru tot!

O duminica linistita!

Opera Dreamer spunea...

* am mai spus. Scuze, ora tarzie...:)

Daniela spunea...

Buna,

Ti-am dat add pe facebook. I-am citit comentariile tale de dupa spectacol lui Nelly, inca de cand era aici, si a fost emotionata. Cred ca nu a avut timp sau nu a reusit sa dea add dupa ce a ajuns in Londra. Acum o sa-i spun.
Aici nu va veni in iunie, ci spre toamna.
Intre prieteni nu exista decat per tu, deci...
Daniela

Opera Dreamer spunea...

Hello!

Ti-am dat accept:)Ma bucur ca putem vorbi, draga mea Daniela.

Mi se umple inima de fericire sa aflu ca doamna Miricioiu a putut citi ce am scris si ca a ajuns si la sufletul dansei. Parerile de pe facebook i le-ai transmis sau postarea mea de aici?

Imi imaginez ca este foarte ocupata. Viata de artist este atat de minunata si atat de plina:)Nu e nici o graba, eu sunt fericita ca a putut citi ce am scris si ca stie ca are o admiratoare (pe vecie) in persoana mea:)

Doamna ajuta sa fiu in tara atunci. Asa ''bafta'' am cand vine vorba de concerte. Am aplicat pentru o bursa in UK si inca nu am aflat cand incepe facultatea cu pricina. Poate ma ajuta Dumnezeu.

Te imbratisez cu drag,

Alexandra

Opera Dreamer spunea...

*Doamne ajuta. Nu stiu ce am in ultima vreme. Cred ca oboseala isi spune cuvantul.